23. mail kell 13.00 toimus hooaja viimane toiduklubi.
Osalejad olid kaasa võtnud mitmesuguseid toite. Seekord valiti omapärasemateks brokoli-pirnisalat ja konserv-kikerherne vaht.
Brokoli-pirnisalati koostis: 1 suur brokoli, 2 kõvemat pirni, 1 sidrun, 200 g aedube, 4 spl oliiviõli,
2 spl palsamiäädikat, näpuotsaga suhkrut, jahvatatud pipart, soola.
Konserv-kikerherne vaht: kikerherne vesi, suhkur, vanilje, veidi sidrunhapet. Vahustada.
Toimus ka rohevahetus. Krista jagas soovijatele erinevaid sorte tomatitaimi.
Helve oli kaasa võtnud kevadise lillekimbu. Aitäh!
Kõigi ühine soov oli sügisel taas kohtuda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar