Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

kolmapäev, 31. mai 2017

Sallid ja rätikud

Sallid ja rätikud on aksessuaaride seas ühed multitalendid. Nad annavad igale riietusele värske ja huvitava välimuse ning olenevalt materjalist ning suurusest hoiavad meid seejuures ka soojas.
Sallid on enamasti ristkülikukujulised, rätikud aga reeglina ruudu või kolmnurkse kujuga. Salle seostavad paljud meist ainult praktilise aksessuaariga, mida kanda külma ilmaga vältimaks külmetusi jms. Rätikud seevastu seostuvad soojema perioodiga ning neid kantakse talvel tunduvalt vähem kui salle. Tegelikkuses sobib nii salli kui ka rätikut kanda aastaringselt iga ilmaga. Oluline on ainult leida sobiv materjal, kuju ning värv. Talviseks hooajaks sobivad enamasti paksemast materjalist sallid (nt. kašmiir, angoora, mohäär), suveks aga midagi õhulisemat (nt. puuvill, siid, viskoos). Just õhulisemad sallid ja rätikud on need, millega saab eriti hästi eksperimenteerida.

Loe rohkem: http://www.ha-accessories.com/sallid/
Vaata kindlasti ka videot, mis annab Sulle 25 erinevat ideed sallide kandmiseks.

Meie kogus on saadaval ka raamat "Me seome", mis õpetab sulle, kuidas väga lihtsal moel salle siduda ja näitab võimalusi nende sõlmimiseks. Sidumisviisid täienevad ja muutuvad. Seosed on alati erinevad.

Meie näitusele on välja pandud õhulisemad sallid ja rätikud. Tule vaatama!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar