Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

esmaspäev, 25. märts 2024

Märtsikuusse veel uusi raamatuid!

 Prouad on tagasi! Erinevate iseloomude, harjumuste ja oma väikeste kiiksudega hilises keskeas naised, keda seob kauaaegne sõprus. Võib kindel olla, et sõbrannadel tõesti on, millest rääkida, ja pole olemas küsimust, mille kohta neil oma arvamust poleks. Kui aga arvamus on, peab seda avaldama. Häälekalt. Häbenemata.

Ja kuna prouade põhimõte on „Elu tuleb elada!“ haaravad nad kõigist seiklustest, mis elu ette veeretab, lustiliselt kinni. Erinevad iseloomud ja kõvad karakterid muudavad nende seiklused mõnikord isegi tragikoomilisteks, aga tänu uljale meelele ja parajale portsule praktilisele mõistusele need prouad juba hätta ei jää.




Vana kukk, kelle hõbehäälne kikerikii on taluõuel kõlanud peaaegu kolm aastat, on otsustanud minna pensionile. Teda asendab uus kukk, kes aga kireb loomade arvates nii valesti, et sellest pole võimalik aru saada. Kas ta saab ikka oma tööga hakkama, kui keegi teda ei mõista? Sea arust räägib ta võõrkeelt ja lehma arvates ei oska ta üldse rääkida.




Sisututvustus

Kuidas näevad välja erinevad aastaajad? Mis neid iseloomustab? Mida me siis teeme?

2–4-aastastele mõeldud tegelusraamat annab vastused laste küsimustele ja võimaldab eri teemadel vestelda. Detailseid pilte on tore vaadata koos, aga need sobivad ka iseseisvaks uudistamiseks. Raamat arendab sõnavara ja maailmast arusaamist. Klappide alt leiab humoorikad lahendused.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar