Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

neljapäev, 12. mai 2022

Maikuu uued raamatud

 



Rebecca Neumanneri abielu on karile jooksmas, sest ta soov emaks saada on muutunud kinnisideeks. Kuid siis saabuvad uudised ta võõraks jäänud perekonnalt Rhodoselt. Kutsutud tagasi imekaunile Kreeka saarele, kus asub ta sünnikodu, taipab Rebecca, kui vähe ta teab oma vanaemast, kellest ta juba kümmekond aastat on eemale hoidnud. Rebecca lapsepõlves ei rääkinud Bubba kunagi natsi okupatsioonist, aga alati ringles selle kohta kuulujutte. Milliseid meeleheitlikke samme oli vanaema astunud tol kohutaval päeval 1944. aastal, kui ta perekond lõhki rebiti? Kas kuulujuttudel, et ka vanaema käed on verega määritud, on tõepõhi all? Bubba kavatseb saladused endaga hauda kaasa viia.
 Ent kui Rebecca Rhodosele saabub, uus elu südame all tuksumas, saab katkine perekond taas kokku. On saabunud aeg rääkida tõtt kõige süngemate päevade kohta … 


Polly Nightingale ei kavatsenud enam kunagi armuda, eriti mitte endast kolmteist aastat nooremasse mootorratturisse. Siis aga saabub tema ellu Jago Solomon, kitarr õlal, ning Polly ja tema poeg Archie tunnevad, et pole kunagi õnnelikumad olnud.

Aga mis juhtus kolm aastat tagasi, kui Polly abikaasa Sean kadunuks jäi? Ja mida tähendab Polly ning Jago jaoks, kui minevik neile järele jõuab?
 
                                



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar