Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

esmaspäev, 30. mai 2022

Maikuusse veel uusi raamatuid!

 


Menuautor Nicola May naaseb tuliuue sarjaga!

Kuigi 33-aastane Kara Moon armastab oma Cornwallis asuvat kodulinna Hartmouthi, on ta alatasa mõtisklenud, kas oleks pidanud tegema teoks enda unistuse minna lilleseadekunsti õppima. Ent soovides olla isa läheduses, on Kara kooli lõpetamisest saadik töötanud kohalikul turul lillepoes.
Kui naise kallim talle petmisega vahele jääb ja tema säästud pihta paneb, jätab Kara mehe lõpuks maha ja üürib oma kodu vaba toa Airbnb kaudu välja. Kara lahevaatega korterisse saabub rida välismaalastest külalisi ja linnakeses hakkavad levima kuulujutud.
Ühtäkki saab Kara aga saladusliku postkaardi koos lennupiletiga New Yorki. Algab seiklusrohke reis, mille käigus õpib Kara paremini tundma iseennast, oma elu ja seda, mida ta elult ootab – ja võib-olla leiab ta sel teekonnal ka armastuse.

Briti kirjanik Nicola May eestlastele tutvustamist ei vaja. Tema seni avaldatud „Väike nurgapood” on Eestis läbi aegade üks menukamaid tõlkeraamatute sarju. Nüüd naaseb May lugejate rõõmuks uue sarjaga, mille avaraamat „Väike külaturg” on autorile omaselt hingestatud, seikluslik ja kirglik.

„Nauditav ja vaimukas. Lõbus kõrvalepõige argielust.” – Milly Johnson
„Tulvil kirge, sõprust ja naeru.” – Kim Nash



Rohumaa lõpus on väike poolkuukujuline rand ja selle taga metsik hall meri. Olen seda vaatepilti oma peas nii palju kordi ette kujutanud ja nüüd siin olles tean, et see muudab kõike. Rohelist värvi uksega valgeks lubjatud maja minust paremal peab olema tema maja…

Kui Abby astub praamilt maha väikesele Kinlossay saarele, pigistab ta oma tütre kätt ja palvetab, et see reis oleks põgenemine argielust, mida nad mõlemad väga vajavad. Vähemasti praegu on Beth pääsenud kiusajate käest, kes ta elu õnnetuks tegid, ja ehk saab ka Abby rohkem teada mehe kohta, kellelt ta on salapäraseid kirju saanud…


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar