Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

neljapäev, 2. detsember 2021

Esimesed uued raamatud detsembris

 



 New York Timesi menuautor Robyn Carr jutustab meile Neitsijõe jõululoo, kus leiab aset taaskohtumine kellegagi, keda on võimatu unustada...


Sel aastal teab Becca Timm, mis on tema suurim jõulusoov: unustada Denny Cutler. Kolm aastat tagasi murdis Denny tema südame ja läks sõtta. On aeg tobedast kolledžiaegsest suhtest üle saada ja eluga edasi liikuda.

Becca haarab ohjad ja põrutab kutsumata külalisena koos vennaga veetma ainult meestele mõeldud jahinädalavahetust lihtsas Neitsijõe mägilinnakeses, mida Denny nimetab koduks. Ent kui õnnetuse tagajärjel kujuneb ootamatust külaskäigust pikemaajaline peatumine, jääb Becca üksi Neitsijõele. Denny seltsi. Väga kitsasse korterisse.

Jõulumeeleolust haaratud linnas avastab Becca, et poisikesest, keda ta kunagi armastas, on sirgunud tugev ja enesekindel mees. Ja kõige hõrgutavam jõulukink, kellest unistada.







"Väikesed lood suurtest tunnetest" on kogumik õnneliku lõpuga muinasjutte, mis aitavad lapsel oma tunnetega sõbraks saada. Need jutukesed räägivad peamistest emotsioonidest: viha, hirm, häbi, kurbus, solvumine ja kadedus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar