Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

reede, 18. veebruar 2022

Veel uusi raamatuid veebruaris


Kauaaegne Nantucketi elanik üritab üksildast suve võimalikult hästi veeta. Tema elavaloomuline tütretütar saab teada, mida elult ootab. Selles võluvas, mitut sugupõlve hõlmavas romaanis ootavad neid mõlemat unustamatud üllatused.



Hubast ja rahvarohket Lossikohvikut pole võimalik ühegi teise kohaga võrrelda...

Kui Alice Appleton läheb elama kaunisse mereäärsesse Castle Coveʼi linna, et kõigest eemale pääseda, ei ole tal aimugi, kui väga tal seda asukohamuutust vaja oli. Ta hakkab tööle võluvas Lossikohvikus ning on ümbritsetud teetassidest, šokolaadikookidest ja kummalistest inimestest. Kas see on Aliceʼile ideaalne koht, kus suve veeta?

Mõistatuslik ja ilusa välimusega Jay OʼDonnell on elanud maalilises Castle Coveʼis lapsest saadik. Ta on päästepaadi vabatahtlik ja ta päevad mere ääres on kõike muud kui ettearvatavad. Teda kummitava minevikutragöödia tõttu püüab ta päästa võimalikult paljusid inimesi. Aga kui Jay ellu ilmub Alice Appleton ja ta maailma tagurpidi pöörab, hakkab ta aru saama, et võib-olla on tema kord saada päästetud...

Kui Alice ja Jay ootamatult teineteisesse armuvad, kas nad saavad siis aru, kui tähtis on asjadel minna lasta ja anda ruumi uutele võimalustele? Ja kas Alice leiab Castle Coveʼis just sellise elu, millest ta on alati unistanud?

„Suvi Lossikohvikusˮ on südantsoojendav, vaimukas ja täiuslikult romantiline romaan, millesse võid armuda ning mille juurde tahad ikka ja jälle tagasi pöörduda.





Võrukael on väike tüdruk, aga ka printsess, kellel on võluvõimed ja palju erinevaid kroone ja pulbreid, mida läheb tarvis, kui peab lahendama probleeme!

Elust enesest tuttav lugu igale lapsevanemale ja lapsele. Läbi mõnusa huumori näitab raamat lapsevanemat läbi lapse silmade ja lapse mõttemaailma ning paneb loodetavasti täiskasvanu argielu hoopis teise nurga alt vaatama.

„Võrukael! Pane kohe riidesse!” hõikab ema, kuigi Võrukael alles mängib. Ema on lubanud väikevend Tõnnile, et minnakse kelgutama. Ta ei mõista, et Võrukaelal on tähtsad toimetused käsil ja neid ei jäeta pooleli seepärast, et peab minema õue või magama.

Mis põnevat juhtus enne ja peale seda, sellest juba raamatus.


 Igal aastal ootab kass Krõõdu pikisilmi kevadet, sest siis saab ta taas kokku oma armsate sõpradega – siil Susannaga, kes ärkab talveunest ja toonekurg Pellega, kes jõuab tagasi lõunamaareisilt. Kolm semu veedavad omakeskis järjekordse suve, kuhu mahub lahedaid ettevõtmisi, väikeseid vahvaid seiklusi ja rõõmu koosolemisest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar