Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

esmaspäev, 2. mai 2022

Kohtumine Anti Saarega

 Täna, 2. mail kohtusid Põltsamaa Ühisgümnaasiumi Aidu õppekoha õpilased lastekirjanik Anti Saarega. Anti Saar on kirjutanud 13 raamatut lastele ja kolm suurtele. Oma kirjutatud raamatud on talle kõik ühtviisi armsad nagu oma lapsed. Kuulasime lugusid raamatutest "Anni asjad", "Miks minust ei saanud kirjanikku" ja Pärdi lugudest "Pärt läheb uuele ringile". Anti Saarel on kuldaväärt oskus oma kirjutatud raamatuid hästi ja põnevalt ette kanda. Veel tõlgib ta prantsuse keelest eesti keelde raamatuid. 

Kirjanikul tuli vastata laste paljudele küsimustele. Kuulsime, et juba kuue-seitsmeaastaselt alustas ta luuletuste kirjutamisega, mis avaldati ajakirjas "Täheke". Lapsepõlves meeldis talle väga raamatuid lugeda. Tegelikult tahtis ta saada aga hoopis kosmonaudiks, korstnapühkijaks, arhitektiks. Kõige esimene ilmunud lasteraamat kannab pealkirja "Kuidas meil asjad käivad" ja viimane "Kuidas minust ei saanud kirjanikku". Anti Saar oli 26. aastane, kui tal ilmus esimene raamat. Niisiis 9. mail täitub tal kirjanikuks olemisest 16 aastat. 

 9. mail tähistab Anti Saar oma 42.a  sünnipäeva. Soovime kirjanikule saabuva sünnipäeva puhul palju õnne ja jääme ootama uusi põnevaid lasteraamatuid.









Kirjanik autogramme jagamas











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar