Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

neljapäev, 8. september 2022

Uusi raamatuid!

Laura Biel sõidab koos elukaaslasega unistuste puhkusele imelisse Sitsiiliasse, kuid reisi teisel päeval, naise 29. sünnipäeval, ta röövitakse. Vangistaja on ei keegi muu kui võimsa kuritegeliku perekonna pea, uskumatult nägus Don Massimo Toricelli. Mees on otsustanud naise iga hinna eest endale saada ja tal on selleks oma põhjused. Mõni aeg tagasi elas ta üle rünnaku oma elule ning koomas olles nägi ta ilmutust: kaunitari, kes on täpselt selline nagu Laura. Ärgates andis ta vande naine üles leida ja enda omaks teha, saagu mis saab. Massimo lubab Laurale, et hoiab teda vangistuses 365 päeva. Kui naine selle aja jooksul ise temasse ei armu, laseb mees tal minna. Juhul kui Laura peaks põgeneda proovima, ähvardab mees ta üles leida ning hävitada kogu ta pere.


“Endel ja Kati” on lugu sõprusest ja hoolimisest. Eelkõige on see aga lugu meie sees peituvast julgusest, mille olemasolust meil tihti aimugi pole. Bussijuht Endel leiab suure portsu julgust päeval, mil tema sõber Kati hääle kaotab.
Raamatu “Endel ja Kati” idee võitis 2021. a Põlvepikuraamatu konkursil I koha.


Öökull Öku seiklused saavad alguse päeval, mil tema sõber, väike poiss Kris, unustab ta pärast puhkust Itaaliasse. Kaisuloom on kurb ja tahab tagasi koju. Õnneks kohtab ta sõbralikku ämblikku, kel tuleb mõte võtta ette teekond terrassile, et küsida nõu suure targa sääse käest. Öku ületab mitmeid ootamatuid takistusi ja õpib tundma sõpruse tähendust. Vahepeal selgub, et ka Kris otsib Ökut ja abi on juba teel.

Raamatu lõpuosast leiab Öku soovitused, mida teha ära eksimise korral. Tagakaane siseküljel on lisaks ehtne pappnukuteater, millega lapsed saavad loo läbi mängida ja välja mõelda uusi öökullikese seiklusi!


Üksikema Piper Montgomeryl on käed kuhjaga tööd täis. Tal on kaks armsat last, kaks töökohta ja maja, mis vajab parandamist. Ent kui võõrastemajja, kus ta töötab, astub sisse karmi välimusega Logan Taggart, ei suuda naine talt pilku pöörata. Mees tõotab pahandust. Ning kahe lapse ema jaoks on see viimane asi, mida Piper nendelt jõuludelt soovib.

Rendezvous Falls on Logani jaoks vaid vahepeatus. Kui vanaema on taas jalul ja valmis võõrastemaja enda õlule võtma, võib ta uuesti teele asuda. Tee on koht, kuhu ta kuulub, isegi kui ta vanaema kosjasobitajatest raamatuklubi üritab teda vastupidises veenda. Kuid kaunis tulehargis Piperis on midagi, mis paneb mehe mõtlema, kas perekond ja õnnelik lõpp on ehk see, mida ta tegelikult vajab.


Mida lähemale jõuavad pühad, seda lähedasemaks saavad ka Piper ja Logan. Kas need vastandid taipavad, et vajavad jõuludeks vaid teineteist?


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar