Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

esmaspäev, 24. oktoober 2022

Kohtumine Lauri Räpiga

     20. oktoobril toimus meil tore kohtumine Lauri Räpiga, kellel on mitmesuguseid huvisid ja andeid. Suure südamesoojusega rääkis ta oma vanaemast, kes on olnud tema hästi suur mõjutaja. 

    Täna ta kirjutab hästi palju ja tegeleb väikeettevõtlusega. Muuhulgas kirjutab ka tellimise peale luuletusi pulmadeks, juubeliks, samuti laulusõnu. Pool aastat tagasi kirjutas valmis esimese lastenäidendi, mis hakkab käima üle Eesti.

     Kuulasime lugusid külalise raamatutest ja saime teada, kuidas need lood alguse on saanud. Suure populaarsuse lugejate hulgas on võitnud raamat "Lihtsate asjade tähtsus. Tähtsate asjade lihtsus", kus sees mõtteterad ja lood, mis inimesi rasketel aegadel on aidanud. Meie üritusel osalejad kasutasid võimalust raamat koos kirjaniku autogrammiga endale koju osta. Enne luulekogu on Lauri sulest lugejateni jõudnud veel raamatud "See ei ole minu Kuuba",  "Linn on minu : Tartu tahavaatepeeglis", "Maailma lõpus on kohvik",  "Minu Tartu : väljast väike, seest suur".

    Lauri Räpp on ka suur seljakotirändur. Käib üksi või koos grupiga. Rännud on teda viinud väga paljudesse maadesse.

    Saime teada ka Lauri uutest algatustest. Käsil on dokumentaalfilmi kirjutamine ja uus asi on leping Epp Petronega sarjas "Kirjad maale".

    Külalisel tuli vastata ka kuulajate paljudele küsimustele. Muuhulgas saime teada, millised kirjanikud ja raamatud teda ennast kõige rohkem paeluvad. Viimase aja lugemise pärlitest tõi ta välja inimsuhetest ja inimeseks olemise teemat käsitlevad järjeraamatud "Karulinn" ja "Meie teie vastu" ( autor F. Backman).

    Soovime kirjanikule uusi põnevaid algatusi ja uusi avastusi rännuteedel!

    Uute kohtumisteni!


    Lauri Räpp





    Lauri Räpi mõtteteradega käevõrud

     


    Kommentaare ei ole:

    Postita kommentaar