Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

teisipäev, 24. oktoober 2023

Ettelugemispäev koos Vägari lasteaialastega

 

                                                              Foto: sipsik.ee

 24. oktoobril käisid raamatukogus Vägari lasteaialapsed koos õpetajate Tiina, Signe ja Sirjega, et tähistada koos ettelugemispäeva. Kuulasime lugu Eno Raua lasteraamatust "Sipsik". Toredad pildid on raamatusse joonistanud Edgar Valter. Kuna käesoleva aasta raamatukogupäevade teema-aasta on pühendatud liikumisele ja 2023 on kuulutatud ka liikumisaastaks, sai valitud looks "Sipsik teeb sporti". On ju liikumine ja sport vajalik meile kõigile, sest karastab inimest ja tugevdab tervist.

Sirvisime ka raamatut "Sipsik. Filmi- ja lauluraamat". Raamatu autor on Ewert Sundja, illustreerinud on raamatu Meelis Arulepp. Raamat on mänguliselt hariv teos filmi- ja muusikahuvilistele lastele. Raamat sisaldab rohkete illustratsioonidega ülevaadet "Sipsiku" filmi muusika loomisest, kõikide filmis kõlanud laulude noote ja sõnu. Lisaks on Ewert Sundja loonud 3 täiesti uut lastelaulu Leelo Tungla sõnadele, ka need on raamatus olemas.

Raamatuga on kaasas CD plaat, kus on filmis kõlanud laulud ja muusika, uued laulud ning kõikide laulude fonogrammid kaasa laulmiseks.

Mõlemad raamatud laenutati rühma kaasa. Laenutaja ametit proovis Timo.











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar