Seekord sedamoodi
Salatid
* Punane peet, murulauk, võilillejuur, sool, sidrunihape, hapukoor
* Hiina kapsas, värske kurk, mais, õli, veidi soola
* Riivitud porgand, banaan, ananass
Ürdivõie
1 pakk võid, 2 sl taimeõli, 3 sl hakitud ürte (murulauk, petersell, talisibulapealsed, karulaugulehed, melissilehed, võilillevarred) soola, pipart
Sega toasoe või ja õli maitseainetega ühtlaseks massiks. Tõsta segu lusikaga märjale küpsetuspaberile või tsellofaanile, keera paberi abil piklikuks kangiks ja pane paariks tunniks külmkappi. Lõika külmast segust kettaid röstitud saiale või leivale. Võideviilud on ka hõrgutavaks lisandiks ahjus küpsetatud kartulitele, praetud või grillitud lihale-kalale ja pastaroogadele.
Kevadine turgutus
Mustika joogijogurt, kamajahu. Kaunistuseks külmutatud mustikaid.
Moos
Kevadised värsked rabarberivarred koos mulluste hästi säilinud koduste õuntega.
Poest leitud tervislik üllatus
Täistera näkileivad Emmentali juustu ja kõrvitsaseemnetega (dr. KARG´S)
Koostis: täistera nisujahu, Emmentali juust, kõrvitsaseemned, päevalilleseemned, linaseemned, meresool, pärm, odralinnase ekstrakt, kuivatatud juuretis (rukkijahu)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar