Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

reede, 4. märts 2016

Salamisi iseendaks

Liina Kaljuvee juhatab näituse sisse järgmiselt:

Näituse TÖÖD ON VALMINUD  JUHENDATUD MEDITATSIOONIDE TULEMUSEL. MEDITATSIOON on vaimne praktika, mis LÕDVESTAB KEHA JA RAHUSTAB RAHUTU MEELE. MEDITEERIJA saab HEA KONTAKTI OMA SISEMAAILMAGA NING ÜHENDAB OMA FÜÜSILISE, EMOTSIONAALSE, MENTAALSE JA IDENTITEEDIKEHA OMA KÕRGEMA MINAGA EHK OMA TEGELIKU OLEMUSEGA.

JUHENDAJANA VÕIN  ÖELDA, ET KURSUSLASED ON NAGU PUHKEVAD PUNGAD, KÕIK ON ALLES ALGUSES, KÕIK ON EES JA SAMAS ON  IGAÜHEL OMA TÄIUSLIKKUS JA ISEOLEMISE VÄÄRTUS. MA EI OLE OTSESELT JUHENDANUD JOONISTAMIST ja maalimist, KUID VAJADUSEL TUNDLIKULT SUUNANUD.
oluline on julgus ennast avada. kursuslased ON OMANDANUD UUE USKUMUSE: ma oskan joonistada. Me ei hinda ega võrdle töid, sest iga inimese väljendusviis on ainulaadne ja eriline. Meditatsioon ja sellele järgnev enese väljendamine on teraapiline kogemus, mis aitab kaasa intuitsiooni ja südametarkuse kasvule ning  avab inimese olemuse.  Enese tundmaõppimine loob usalduse nii iseenda kui ka elu vastu.
Me oleme otsijad, kes leiavad vastuseid enda seest.

Ma olen tänulik, et saan loovuse puhkemise ja õitsemise juures olla!
Meie eesmärgiks on tunda elust rõõmu ja rakendada vaimsus reaalselt enda ellu.

 „Vaimne areng väljendab sinu südame avanemist, teadlikkuse suurenemist ilust ning rohkema armastuse ja kaastunde kogemist“

(roman, s. 2003 „ elamine rõõmus“. kirjastus valgusesaar)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar