Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

esmaspäev, 12. detsember 2016

Ilmus Pajusi valla uus raamat

10. detsembril 2016, Pajusi valla 25. aastapäeva pidulikul õhtul Pisisaare Spordikeskuses, esitleti Pajusi valla uut raamatut "Paene Pajusi pildis". Raamatu väljaandja on Pajusi Vallavalitsus.
Raamatu eessõnas ütleb Reet Alev, Pajusi Vallavanem: "... 25-aastane ajakulg on kujundanud ühte piirkonda paremaks, huvitavamaks ja atraktiivsemaks. Aga mis on aja kulgemine ilma inimeste tegemisteta. Kuivab taim kui inimene seda ei kasta, hääbub ka paikkond kui inimene selle eest ei hooli. 25 aastat hoolimist on toonud uut hingamist paljudesse tegudesse. Paljud teod aga on veel ootamas paremaks ja uuemaks saamist. Soovin kõigile armastust ja hoolivust oma kodukoha vastu ning indu luua siin veel rohkem ja paremini kui oleme üheskoos tänast Pajusi valda loonud."
Toomas Teppo, Pajusi Vallavolikogu esimees: "... Paraku on see raamat välja antud meie valla viimase juubeli äramärkimiseks, varsti hakkame aega jälle nullist lugema. Oleme oma heade naabervaldadega suutnud viimase veerandsaja aasta jooksul väga edukalt koostööd teha ja loodan, et koos heade sõpradega loodud ühine omavalitsus saab peagi taas "meie vallaks".
 


 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar