Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

esmaspäev, 30. jaanuar 2023

Uued raamatud!

 


Sügisene koolivaheaeg täidab Sigridi ja ta sõbrad rõõmsa elevusega. Sigridit on tallis ees ootamas päris oma hobune ja lisaks meelitab teda sinna võimalus kohata üht noormeest … Oh, kui imeline oleks ise olla talliomanik!

Noored peavad nädal aega talli järele valvama, kuid see polegi nii lihtne, kui algul arvatud. Tagatipuks tuleb veel kuulata isepäise praktikandi Agnese sõna ja lahkarvamused on kerged tekkima. Neil, kel päris oma hobune, peaks ju olema rohkem õigusi, või kuidas? Sigrid ei ole veel unustanud eelmisel aastal juhtunud õnnetust, kuid nüüd vajab tema tuge sõber, kes seisab omakorda silmitsi raske valikuga.

Sigridi ja tema sõprade tegemistest on varem ilmunud teosed „Jagatud suvi“ (2018) ja „Tagasi sadulasse“ (2020).



Carla Sullivani maailm keeratakse tema viiekümnenda sünnipäeva eel pea peale. Ta ema sureb ning lisaks avastab ta, et abikaasa peab järjekordset armukest. Carla tahab sellest kõigest eemale. Tal tekib idee, kui ta avastab kirja, mis on adresseeritud tema ema võõrdunud õele Josette’ile, kes elab Lõuna-Prantsusmaal. Carla pakib hetke ajel asjad ja sõidab Antibes’i, et otsida üles salapärane tädi Josette. Kaks naist saavad vähehaaval lähedasteks, kuid päevavalgele tulevad ka suguvõsa saladused, mis sunnivad Carlat kahtlema kogu oma senises elus. Südantsoojendav romaan rullub lahti kaunil Prantsuse Rivieral ja selle põnevus püsib viimaste ridadeni. 


Kui liblikas kookonist väljub, on tal vaja rabelda, et vedelik kehast tiibadesse liiguks. Võitluseta ei tõuse ta kunagi lendu. Leigh Henderson on parimas hoos, valmis sõlmima oma elu suurimat tehingut. Ta on selleks valmistunud, miski ei seisa tema teel ‒ kui välja arvata ambitsioonikas kolleeg, kes saab endale tähtsa kohtumise kliendiga ja kelle pärast Leigh töötuks jääb. Aga see on veel väike mure. Leigh’ emal on uudiseid, mis muudavad kõike. Ta on palunud tütardel tulla perekonna majakesse Old Hickory järve ääres. Lisaks selle, et tagasipöördumine kodukanti toob pinnale Leigh’ leina armastatud vanaema surma pärast, tuleb tal ka õppida tundma õde, keda ta pole kunagi vaevunud mõistma, ning riskida võimalusega, et ta kohtab vana armastust, Colton Harrist, seda ainsat, kellest ta pole suutnud kunagi päriselt lahti lasta. Kas see kõik aitab Leigh’l mõista, kes ta ise päriselt on? „Liblikaõeksed“ on südantsoojendav lugu peresidemetest, uutest võimalustest ja sellest, kuidas ennast leida. See paneb teid naerma, nutma ja oma kallite juurde jooksma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar