Aadress: Kooli tee 7, Vägari küla, Põltsamaa vald 48222 Jõgevamaa.
Raamatukoguhoidja Marje Pagi.
Telefon: +372 5350 6125, e-post: Marje.Pagi@poltsamaark.ee
Avatud: ETN 10-18, KRLP suletud.
Raamatukogus on WIFI.




pilt

pilt

teisipäev, 28. aprill 2015

Aprillikuu


 

24. aprillil kell 12.30 saime kokku järjekordel tervisliku toitumise teabepäeval, mis lõppes seekord Eva pilatese harjutuste ja Helve erinevatelt koolitustelt saadud tähelepanu ja mälutreenimise harjutuste ettenäitamisega. Toimus ka rohevahetus. Soovijatel oli võimalus saada maapirni mugulate ja kevadlillede sibulate uuteks omanikeks.



Esimesed näitused uuel riiulil
"Erni Krusten 115"
"H. C. Anderseni muinasjutumaailm". Näitusega tähistatakse kuulsa muinasjutumeistri 210. sünniaastapäeva ja rahvusvahelist lasteraamatupäeva "Palju kultuure, üks lugu"

  Postipunkti uus kapp

Väljapanek "Sinu sammud loevad" on pühendatud südamenädalale, mida tähistatakse Eestis alates 1993. aastast - tänavu juba 23. korda. Sarnaselt viimastele aastatele, on ka sel korral tähelepanu keskmes liikumine kui üks parimatest viisidest südamehaiguste ennetamiseks.

Kevad


LIBLIKAS
Kollane liblikas - rahulik suvi. Rahulik suvi ei paku mul huvi. Tahaksin suve, mis lusti on täis, kuhu see kirju liblikas jäi?  Erika Esop

                                             
                                              23. APRILL - RAAMATU JA ROOSI PÄEV


Kui roos on õites, siis tänan Loojat, nii kauni lille ilmaletoojat. Raamatust "Tuhat üks ööd"

Näitus pakub raamatute, postkaartide kõrval ka roosi ülistavaid mõtteteri tuntud kirjanikelt, mõtlejatelt, kuulsustelt ja teistelt silmapaistvatelt tegelastelt.

















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar